Chat with us, powered by LiveChat

Խնդիրների առաջացման դեպքում զանգահարեք +374 11 28 00 00

Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Բրեդբերիի խատուտիկի գինին կարելի է փորձել միայն Հայաստանում. «Բիզնեսի անատոմիա»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Ռեյ Բրեդբերին նախորդ դարում երևակայեց, թե ինչ համ ու բաղադրություն կարող է ունենալ խատուտիկի գինին, իսկ մեր օրերում Գագիկ Թամազյանը որոշեց ստեղծել այն ու փորձել: Տարիների աշխատանքից հետո սպասված գինին արդեն շշալցված է ու պատրաստ համտեսի: Խատուտիկի գինով սկիզբ է դրվել նորարարական տեխնոլոգիայով մոլեկուլյար գինիների արտադրությանը: Ըստ Գագիկ Թամազյանի, այդ տեխնոլոգիան եզակի է ամբողջ աշխարհում ու հնարավորություն է տալիս ստանալ գինի ցանկացած մրգից կամ ծաղկից: Վստահաբար, այս կետի հետ գինեգործները համաձայն չեն լինի, քանի որ նրանք հակված են գինի անվանել բացառապես խաղողից ստացված խմիչքը, բայց Գագիկն ունի այլ փաստարկներ: Նա պնդում է, որ մասնագետների քննադատությունն ավարտվում է առաջին բաժակը փորձելուց հետո:

 

 

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan