14:47   22-12-2022
Ամենամեծ քննարկումները` գարեջրի սեղանի շուրջ. Beer Academy-ն 10 տարեկան է. «Բիզնեսի անատոմիա»
Թողնել մեկնաբանություն

Բիզնեսի մեջ մի քանի փորձից հետո, վերջապես հերթը հասավ գարեջրին :Սա Արմեն Ղազարյանի սիրելի ուղղությունն էր, որն էլ նրան բերեց ամենամեծ հաջողությունը: Իրականում գարեջուր խմելու մշակույթը Հայաստանում պատմական տարբեր ժամանակներում տարբեր է եղել: Ավանդույթը պետք էր վերականգնել ինչպես հարկն է: Անիվը պտտվեց: Ստեղծվեց Գարեջրի ակադեմիան: Գործընթաց բարդ է, փորձություններով հագեցած, բայց կանգ չառնելու նպատակը ամենակարևորն է:

Loading...