Chat with us, powered by LiveChat

Խնդիրների առաջացման դեպքում զանգահարեք +374 11 28 00 00

Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Ինքնակոչ օրգանական շուկա կամ ինչպես իմանալ, որ վճարել ես հենց օրգանական մթերքի համար. «Թարմ ուղեղով»՝ Դավիթ Պիպոյանի հետ

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Եթե դուք տասնյակ հոդվածներ եք կարդացել օրգանական մթերքի մասին և եթե անգամ մթերք գնելիս ձեզ հետ սննդի ամենահմուտ փորձագետը գա, միևնույն է, հնարավոր չէ տարբերել օրգանական մթերքը ոչ օրգանականից՝ առնվազն Հայաստանում: Եվրոպական արտադրական շուկայում պարենային մթերքի օրգանիկ և ոչ օրգանիկ լինելը տեսանելի է ոչ միայն համապատասխան մակնշման շնորհիվ, այլև հեշտ է կռահել ապրանքի գնից. օրգանական մթերքն էականորն ավելի թանկ արժե: Մեզ մոտ խաբուսիկ են ոչ միայն ինքնակոչ մակնշումները, այլև բոլոր տեսակների համար առանձնապես չտարբերվող գինը:
Ովքե՞ր են իրավասու էկո, բիո, օրգանական մակնշումներն օգտագործել իրենց արտադրանքի վրա: Կա՞ արդյոք վերահսկողություն համապաստախան մարմինների կողմից: Թեմայի մասին զրուցել ենք պարենային իրավունքի փորձագետ Դավիթ Պիպոյանի հետ:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan