Chat with us, powered by LiveChat
Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

«Հացներս կերանք». թունավոր ալյուրի հետքերով. «Իրական իրավունք»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Քաղցկեղով հիվանդները հաց չեն ուտի՝ ֆոլաթթուն հակացուցված է, իսկ եթե մարդիկ չգիտեն, որ քաղցկեղ ունեն, ապա հիվանդությունը արագ կտարածվի: Չիլիում հետազոտությունները ցույց են տվել, որ ֆոլաթթու ընդունող մարդկանց մոտ քաղցկեղի ռիսկը բարձրանում է 27 տոկոսով, իսկ երկրներում, որտեղ ֆոլաթթու օգտագործել են 5 և ավելի տարի, 24 տոկոսով բարձրացել է մահացության ցուցանիշը: Ալյուրի հարստացման օգտին փաստարկները, որոնք բերում է մեր Առողջապահության նախարարությունը, հիմնավոր չեն: Թունավոր ալյուրի հետքերով. Էդմոն Մարուքյանը զրուցել է կենսաֆիզիկոս, «Հանուն առողջ սննդի» նախաձեռնության անդամ Աշոտ Կարապետյանի հետ:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan