Chat with us, powered by LiveChat
Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Սուրճի հատիկը՝ մանրադիտակի տակ. ինչ ենք մենք խմում.«Բիզնեսի անատոմիա»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Նկատե՞լ եք սուրճը եփելուց հետո վրայի յուղային փառը: Դա սուրճի հատիկի քիմիական մշակման արդյունքն է: Եթերային յուղերը պահպանում են սուրճի հոտը, պահպանման ժամկետը ու պատճառ դառնում բազմաթիվ հիվանդությունների: Արդյունքում մենք խմում ենք անորակ ու վնասակար զանգված, որն առավելապես քիմիա է: Հայաստանում բիո սուրճ առաջարկող միակ ընկերության՝ «Cafe IN Armenia»-ի կոմերցիոն տնօրեն Տաթևիկ Բաղդասարյանը պատմում է, թե ինչպես տարբերել իրական ու որակով սուրճն անորակից:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan